Diuen que els moments més importants a la vida ocorren al voltant d’una taula, especialment si estem en el lloc indicat i amb la companyia adequada. Enmig d’un entorn que uns anomenen històric i altres, romàntic com és Besalú, apareix el Grup Oliveras.

Treballem un concepte de gastronomia on el temps I l’oblit signen un pacte de no-agressió, i donen pas a experiències que només els sabors mediterranis i els productes tradicionals poden oferir-te.

Som un equip especialitzat en la cuina catalana que combina creativitat i originalitat. Apostem per una gastronomia mediterrània i de productes de proximitat, adaptant els nostres plats a les necessitats de cada un dels nostres clients.

El Grup Oliveras compta amb 12 anys d’experiència i una expansió sòlida i constant, que han estat possibles gràcies a les persones que han dipositat la seva confiança en nosaltres.

PRODUCTES LOCALS I DE QUALITAT

El Grup Oliveras utilitzem ingredients de proximitat i de temporada aconseguint una dieta completament mediterrània amb sabors originals i per a tots els paladars.

SERVEI DE CÀTERING 360º

Ens encarreguem de tota la preparació del teu esdeveniment; des del transport fins a la decoració, passant per tot el personal necessari per a l’ocasió.

100% PERSONALITZAT I ADAPTAT

Amb Grup Oliveras pots dissenyar el teu càtering i gaudir de qualsevol plat sense preocupacions. Ens adaptem a qualsevol dieta (sense gluten, vegetariana, vegana…)

CERTIFICACIÓ KOSHER

La qualitat del nostre servei no té límits, per això disposem de productes amb certificació Kosher, essent dels pocs i únics càterings de Catalunya amb aquesta opció.

RESTAURANT OLIVERAS

Besalú, Girona
restaurantoliveras.com

ESPAI TAST CÀTERING

Besalú, Girona
espaitastcatering.com

RESTAURANT FILS

Club Tennis Girona, Girona
Carrer de la Creu, Girona
restaurantfils.com

SANDWICHGI

sandwichgi.com

 

+34 972 590 392
grup@grupoliveras.com

Carrer Pau Claris 13
17850 Besalú, Girona

TREBALLA AMB NOSALTRES

Subsriu-te a la nostra Newsletter: